Waarom Neon LED en geen Neon glas?

Waarom Neon LED en geen Neon glas?

Vaak krijgen wij de vraag waarom we geen gebruik maken van het traditionele Neon glas. Hier kunnen wij makkelijk antwoord op geven, omdat Neon LED beter is! Om dit te bewijzen hebben wij een overzichtje gemaakt waarom Neon LED dan beter is.

  • De aandacht trekken- Geen twijfel mogelijk dat LED Neon een stuk feller is. Je kan LED Neon signs zelfs overdag aan laten en het ziet er nog tof uit! Glazen Neon wordt pas goed zichtbaar nadat het donker is.
  • Kosten- Je bent bijna altijd goedkoper uit met LED Neon, het onderhoud en installatie van glazen Neon is erg kostbaar. Dat van LED Neon niet. Er is geen onderhoud nodig, gaat langer mee, en je hangt het gemakkelijk op. 
  • Energie zuinig- Hier zijn LED Neon borden de winnaar, een LED Neon bord is 10x energie zuinig dan een glazen Neon. Ook gaat een LED Neon bord 50.000 brand uren mee, en een glazen neon bord maar 10.000 brand uren.
  • Kleine ruimtes- Voor kleinere bedrijven of ruimtes waar niet heel veel ruimte is, is LED neon de perfecte reclame verlichting. LED Neon is al snel 1/3 het formaat en veel lichter. Hierdoor is het makkelijk op te hangen, neer te zetten op een counter of aan het pland te hanhen.
  • Inzetbaarheid- LED Neon is beschikbaar in veel meer verschillende kleuren. Ook kan je met LED neon bijna elk design namaken omdat de LED neon buigbaar is in speciale vormen. 
  • Neon & sfeer maken- beide zijn hier goed in, vintage Neon heeft zeker een bepaald soort uitstraling wat LED Neon niet heeft. Glazen Neon brengt een bepaalde soort cult met zich mee, je houdt er van of je houdt er niet van. Toch kiezen steeds meer bedrijven voor LED Neon wat er schoner, fel en moderner uit ziet, en bovendien in elke soort winkel past.
  • Veiligheid- Glazen Neon is zeer breekbaar en wordt erg heet als het brand. LED Neon zit in een siliconen omhulzing en is buigbaar en bevestigd op een sterke acryl transparant achterbord. Wat velen malen sterker is dan glas. Ook wordt LED neon niet warmer dan 30 graden celsius.

Nog niet overtuigd? Check dan onze recensies op de website!

 https://neondistrict.nl

Terug naar blog