neon text

Neon tekst

Met een unieke led neon verlichting kun je je eigen tekst en kleur ontwerpen. Een neon tekst van Neon District wordt gemaakt van hoge kwaliteit materialen. De neon lamp kun je gemakkelijk personaliseren. Je kunt een neon sign op veel verschillende plekken ophangen, aan een muur of boven een deur. De neon lamp wordt vaak gebruikt als neonreclame voor bedrijven of merken. Daarnaast kun je natuurlijk altijd een tekst als motiverende quote gebruiken en deze ophangen in je kamer of woonkamer. Bij Neon District zijn de mogelijkheden eindeloos en kun jij zo creatief zijn als je zelf wilt.

Je eigen neon tekst design

Hou je van creatief zijn en wil je graag je eigen neon tekst ontwerpen? Via de online builder op onze website kun je een neon lamp personaliseren. Je kunt kiezen uit allerlei verschillende kleuren en je kunt ook kleuren met elkaar combineren. Wanneer je ontwerp klaar is, wordt het ontwerp naar onze eigen designers opgestuurd. Die gaan direct voor je aan de slag. Heb je vragen? Of kom je ergens niet helemaal uit? Stuur ons dan gerust een e-mail of neem contact met ons op via het telefoonnummer dat onderaan de pagina te vinden is.

Op onze website kun je verschillende artikelen vinden waar van ieder artikel een uitleg en informatie bevat over hoe de neon verlichting werkt en wat je er allemaal mee kunt doen. Lees bijvoorbeeld eens het artikel "Zakelijk neon bestellen" om te weten hoe je als bedrijf een neon tekst of logo kunt bestellen. Liever geen eigen ontwerp of logo maken? Dan kun je ook kiezen uit een standaard product in onze webshop. Heb je neon letters of een neon sign gevonden die je aanspreekt? Voeg deze dan toe in je winkelwagen.

De kwaliteit van neon tekst

De meeste neon signs worden gemaakt van glas. Echter gaan deze lampen vaak sneller stuk. Bij Neon District koop je neon tekst van hoge kwaliteit. Deze worden gemaakt van kunststof, acrylaat, siliconen en PVC. De neon letters hebben een strakke vorm en zijn zo bevestigd aan de muur. De neon tekst wordt geleverd met bevestigingsmaterialen om de neon tekst makkelijk aan een muur op te kunnen hangen. Daarnaast kun je de neon sign gemakkelijk aanzetten door de stekker in een stopcontact te steken. Doordat je de neon letters of logo op eigen ontwerp en met de zelf gekozen afmetingen kunt maken, past een neon sign in ieder interieur. Door de online builder kan iedereen door heel Nederland een eigen unieke neon sign ontwerpen.

Bij Neon District maak je gemakkelijk je eigen logo, kies je zelf de kleur of kleuren, verzin je zelf de tekst en kun je zelf bepalen aan welke muur die te hangen komt. Hoe je neon sign of logo er ook uitziet, het zal vast en zeker fantastisch zijn. Heb je hulp nodig? Met meer dan 7 jaar ervaring op het gebied van led neon verlichting weten wij precies hoe we kunnen helpen bij je gedachten en visie. We staan garant voor snelheid, kwaliteit en transparantie.