enseigne au néon

Neon bord

Ben jij op zoek naar unieke verlichting? Een neon bord is wellicht de juiste keuze! Een neon bord wordt gemaakt van stevig en materiaal waardoor ze meteen een lange levensduur hebben. Neon verlichting is bedoeld om op te hangen aan een muur of bijvoorbeeld boven een deur. Met een neon sign zul je gegarandeerd een goede lichtreclame maken en kun je genieten van betaalbaar neon licht. Bij Neon District kun je terecht voor verlichting van de beste kwaliteit en de laagste prijzen. Hang een neon sign op in je woonkamer en creëer direct de beste sfeer!

De kwaliteit van een neon bord

Neon borden worden gemaakt van hoge kwaliteit LEDs die omhult zijn door PVC, siliconen, kunststof en acrylaat. Door de stevige materialen hebben ze een lange levensduur en door de strakke afwerking van de led neon verlichting hebben de lampen een krachtige helderheid. De neon signs zijn te koop in letters, verschillende kleuren en zelfs hele kunstwerken. Bij Neon District kun je je eigen unieke ontwerpen maken of maak je je eigen logo na. Een neon licht is gemaakt van een unieke lichttechniek en PVC buizen. De lamp heeft een kabel waarmee je de neon verlichting gemakkelijk aan kunt zetten door de adapter in het stopcontact te steken. Doordat de neon verlichting gekoppeld is aan een adapter kun je de lamp op iedere plek plaatsen waar je maar wilt. Op die manier ziet elke ruimte er fantastisch uit! Heb je hulp nodig bij het installeren van de neon borden? Neem gerust contact op en ontdek onze uitstekende service.

Neon bord laten maken

Bij Neon District worden alle verlichting en accessoires handgemaakt. Heb je een eigen design ontworpen of een standaard product op onze webshop gevonden? Voeg het product toe en check altijd voordat je meteen gaat afrekenen of je de juiste winkelwagen attributen bij elkaar hebt. De led verlichting uit ons assortiment wordt in eigen productie ontworpen geheel op jouw uitgekozen letters en kleuren. Maak gebruik van de online builder en kies zoveel kleuren als je maar wilt.

Neon bord voor je bedrijf

Voor het maken van een bedrijfslogo kun je gebruik maken van het logo tot neon formulier. Vul zo veel mogelijk informatie in of stuur een e-mail naar verkoop@neondistrict.nl zodat wij direct voor je aan de slag kunnen. Op die manier creëer jij je eigen custom led neon bord en kun je snel genieten van een eigen ontworpen led neon sign. Wil je je hele eigen unieke neon sign ontwerpen? Tijdens het winkelen ga je naar de knop "maak je eigen neon" die onder de knop "shop neon" staat en creëer direct je eigen unieke led neon sign.

Wil je graag op de hoogte blijven van onze deals, updates of wil je graag onze nieuwsbrieven ontvangen? Vul dan je e-mailadres in onderaan de website. Zo blijf je altijd up-to date en ontvang je advertenties en meer van Neon District!