1 t/m 4 Oktober Vakantie

Vanaf 1 tot en met 4 oktober is een groot deel van ons team op vakantie. Wat heeft dit voor invloed op uw vragen en bestellingen?

Klantenservice

Onze klantenservice is aanwezig en beschikbaar tijdens onze vakantie, bel of email gerust, wij staan klaar om u te helpen.

Bestellingen

Doordat er een aantal dagen niet geproduceerd zal worden zal er één week vertraging zijn in het productieproces. Dit betekent dat jouw bestelling die vanaf 28-9-2021 iets vertraging zal oplopen (maximaal 1 week).

Aanvragen

Alle nieuwe offerte aanvragen gedaan tussen 1 en 4 oktober zullen pas op 6 oktober behandeld worden door onze designers. Het kan dus even duren tot dat je een offerte vanuit ons zal ontvangen.

Wij kijken ernaar uit u na onze vakantie weer fris en uitgerust tot dienst te zijn. Tot die tijd, is het uiteraard wel mogelijk om aanvragen in te sturen, deze worden in volgorde van ontvangst behandelt.

think about

Over Neondistrict

Wij zijn een groep creatieve denkers die dol zijn op lichtreclame. Onze specialisten maken de mooiste Neon designs en we produceren die op onze productielijn waar we inmiddels 8 jaar bezig zijn met LED Neon productie. In combinatie met onze UltraLED Neon tubes garanderen wij de hoogste kwaliteit Neon borden.
Daarnaast hebben we een uitstekend netwerk van bezorgers wat voor een korte levertijd zorgt door heel Europa.

Wij zijn dé partner voor een succesvol lichtreclame project door onze no nonsense mentaliteit en betrouwbare kwaliteit van producten.

Bekijk hieronder waar we je nog meer mee kunnen helpen of wat voor toffe projecten we hebben gehad met onze gewaardeerde klanten.

Offerte aanvragen

Projecten waar we trots op zijn

1 van 5
1 van 5
 • led neon signs

  Contour gesneden acrylaat

  Perfect voor alle teksten en logo's die aan de muur hangen of af en toe mee genomen worden naar verschillende locaties.

 • neon district

  Rechthoekig

  Goed voor wanneer je een modern design wilt maken of je een kader om je ontwerp hebt.

 • To the moon and back

  Gekleurd / Spiegel achtergrond

  Een uniek object maken? Kies voor een spiegel achtergrond of een gouden spiegel achtergrond.

 • water dip

  UV Printen

  Door deze print technologie word het mogelijk om details van je logo of ontwerp nog zichtbaarder te maken.

 • custom-signs

  IP67 Waterdicht

  LED Neon als gevelreclame? Je hebt de keuze uit 2 opties. 1. Onze LED Neon voor binnen in een doorzichtige doos laten maken of 2. door te kiezen voor IP67 Acryllic Neon.

 • custom-signs

  Onzichtbare achtergrond

  Project dat altijd op dezelfde plek aan de muur blijft hangen? Of wil je de neon verwerken in een plantenmuur? Dan is dit de jusite keuze.

Bekijk ons op instagram!

Over de kwaliteit van onze Neon Verlichting

Hulp nodig? Laat het ons weten!