Ofte stillede spørgsmål / FAQ

Wat is Neon District, en wat is een Neon sign?

NeonDistrict zijn wij! Een Rotterdams bedrijf die samen werkt met de beste leveranciers om de mooiste LED Neon verlichting te maken voor jou!

LED Neon is gemaakt van LED neon lampjes omhult door een PVC/siliconen. LED Neon lampjes zijn eco-vriendelijk en gemaakt van sterk materiaal dat jaren mee kan en dus ook niet kapot gaat tijdens de bezorging. Het licht van de NeonDistrict verlichting is dimbaar met een bijgeleverde afstandsbediening. Tevens kunnen wij NeonDistrict verlichting produceren dat geschikt is om buiten op te hangen. Op alle NeonDistrict verlichting zit 12 maanden fabrieksgarantie. Maar uit onze ervaring, en die van onze leverancier gaat het Neon bord vaak +10 jaar mee.

Waarom is LED Neon Beter dan traditionele glas Neon?

  • Neon & sfeer maken - beide zijn hier goed in, vintage Neon heeft zeker een bepaald soort uitstraling wat LED Neon niet heeft. Glazen Neon brengt een bepaalde soort cult met zich mee, je houdt er van of je houdt er niet van. Toch kiezen steeds meer bedrijven voor LED Neon wat er schoner, fel en moderner uit ziet, en bovendien in elke soort winkel past.
  • De aandacht trekken - Geen twijfel mogelijk dat LED Neon een stuk feller is. Je kan LED Neon zelfs overdag aan laten en het ziet er nog tof uit! Glazen Neon wordt pas goed zichtbaar nadat het donkeris.
  • Kleine ruimtes - Voor kleinere bedrijven of ruimtes waar niet heel veel ruimte is, LED Neon is al snel 1/3 het formaat en veel lichter. Hierdoor is het makkelijk op te hangen, neer te zetten op een counter of aan het pland te hanhen.
  • Kosten - Je bent bijna altijd goedkoper uit met LED Neon, het onderhoud en installatie van glazen Neon is erg kostbaar. Dat van LED Neon niet. Er is geen onderhoud nodig, gaat langer mee, en je hangt het gemakkelijk op. 
  • Energie zuinig- Hier zijn LED Neon borden de winnaar, een LED Neon bord is 10x energie zuinig dan een glazen Neon. Ook gaat een LED Neon bord 50.000 brand uren mee, en een glazen neon bord maar 10.000 brand uren.
  • Inzetbaarheid - LED Neon is beschikbaar in veel meer verschillende kleuren. Ook kan je met LED neon bijna elk design namaken omdat de LED neon buigbaar is in speciale vormen. 
  • Veiligheid - Glazen Neon is zeer breekbaar en wordt erg heet als het brand. LED Neon zit in een siliconen omhulzing en is buigbaar en bevestigd op een sterke acryl transparant achterbord. Wat velen malen sterker is dan glas. Ook wordt LED neon niet warmer dan 30 graden celcius.

Maakt jullie NeonDistrict borden geluid?

Nee, NeonDistrict maakt geen geluid.

Hoe lang gaat NeonDistrict mee?

NeonDistrict verlichting is gemaakt van LED neon lampjes. Led neon verlichting werkt op laagspanning, hierdoor wordt er weinig energie verbruikt. Daarnaast is de levensduur van NeonDistrict verlichting 10 jaar.  

Hoe lang heb ik garantie?

De garantie op NeonDistrict verlichting is 1 jaar, vanaf het moment dat de bestelling op de website is geplaatst. De garantie is geldig mits het product in overeenstemming met onze richtlijnen wordt gebruikt in combinatie met alle originele en bijgeleverde onderdelen.

Hoe groot worden de letters?

De grote van de letters staat niet vast maar is van de afhankelijk van de geselecteerde gote en de aanallen leters van de tekst. Bijvoorbeeld als je 10 letters selecteert bij een bord van 200 cm dan zullen de letters groter zijn dan wanneer je 20 letters selecteert. Voordat we overgaan tot productie sturen we je eerst een preview waarin de grote van de letters valt af te lezen. Akkoord? Dan gaan we over tot productie, zo niet dan passen we het ontwerp graag aan.

Hoe installeer ik mijn NeonDistrict?

NeonDistrict hang je heel simpel op:

Download hier de instructie voor het installeren

Wat is de levertijd van NeonDistrict?

Nadat je NeonDistrict met onze externe pakketdienst meegaat is de levertijd 3-6 werkdagen. Je krijgt van ons een Track & Trace met een code om je NeonDistrict te volgen. De productietijd is Maximaal 5 dagen. Binnen +/- 10 Werkdagen heb jij je Neon sign in huis!

Kun je een spoedorder verwerken?

Wij kunnen een spoedorder verwerken, de kosten hiervoor bedragen minimaal €120,- bovenop de normale verkoopprijs. Neem contact op via info@neondistrict.nl voor de exacte offerte.

Kunnen jullie mijn logo in neon maken?

Wij krijgen veel aanvragen voor het maken van NeonDistrict in de vorm vorm van een bedrijfslogo. Onze klanten zijn zeer tevreden over de NeonDistrict borden die wij voor hen gecreerd hebben. Om de kwaliteit te waarborgen komen we graag met jou in contact omtrent het ontwerp van je bedrijfslogo. In het hoofdmenu kun je kiezen voor 'UPLOAD LOGO'. Daar kun je je bedrijfslogo uploaden, een van onze designers zal dan binnen 24 uur met je contact opnemen.

Kan ik kleuren en lettertypes combineren?

Wij kunnen iedere kleur- en lettertype combinatie creeeren, stuur ons gerust eens een mail met je design/wensen. Dan kijkt een van onze designers met je mee om samen tot het beste resultaat te komen.

 

Kan ik mijn NeonDistrict Sign buiten ophangen?

Wij maken speciale NeonDistrict voor buiten, je kunt dit in de customizer aangeven.

Hoe lang is het snoer?

De lengte van het snoer is standaard 3 meter. Het is van belang dat je het bord hangt in de buurt van een stopcontact of een verlengsnoer gebruikt.

Hoe groot is mijn NeonDistrict?

Je bepaalt zelf de afmetingen van je NeonDistrict, bij onze producten uit de collectie staan de afmetingen vernoemd. Creeer je een eigen NeonDistrict? Dan kun je zelf kiezen welke afmeting je graag hebt.

Let op: bij het kiezen van een afmeting selecteer je altijd de langste zijde. Na je bestelling nemen wij contact met je op om de uiteindelijke maat door te geven.

Hoe kan ik betalen bij NeonDistrict?

Bij NeonDistrict kun je altijd gemakkelijk en veilig via mollie betalen, wij maken gebruik van de volgende betaalmethoden:

- IDEAL

- Bank Contact

- Credit Card

- Belfius

- PayPal

- Visa

- Mastercard

- Amex

 - Apple Pay

Hulp nodig? Laat het ons weten!